A-kasse Kontingent

Det er en rigtig god ide at tjekke hvor meget du betaler i a-kasse kontingent, der er nemlig mange penge at spare hvis man skifter til en billig a-kasse! Der er ikke usædvanligt at man betaler mere end man behøver for sig a-kasse kontingent, men det betyder ikke at man er bedre sikret. Det er den danske stat der sætter dagpengesatsen og den er altså den samme lige meget hvad du betaler i a-kasse kontingent. Men det er vel ikke kun prisen og dagpenge der tæller når man vælger sin a-kasse? Nej det er det ikke, men de billige a-kasser er bevist præcis lige så gode som de dyre. Arbejdsdirektoratet laver hvert andet år en medlemstilfredshedsundersøgelse bland de danske a-kasser og denne test viser år efter år at de billige a-kasser levere en super service til deres medlemmer. Faktisk har Min a-kasse vundet denne test de seneste 6 år og hos min a-kasse koster et a-kasse kontingent kun 409,- om måneden.

GÅ TIL OVERSIGT OVER BILLIGE A-KASSER

Vælg en billig a-kasse kontingent!

I skemaet til Højre kan du se vores vurdering af Danmarks billigste a-kasser. Der findes flere a-kasser på markedet, men dem vi har med i vores test har det tilfælles, at de alle er tværfaglige, altså kan alle melde sig ind. I vores vurdering af a-kasserne ligger vi vægt på prisen på a-kasse kontingentet, a-kassens medlemstilfredshed og a-kassernes tilbud til deres medlemmer. Ud fra disse 3 faktorer ligger til vægt for vores vurdering af a-kasserne. Frie Funktionærer ligger helt i top fordi a-kassen er Danmarks billigste, og samtidigt har a-kassen en rigtig flot medlemstilfredshed.

Det er ikke kun hvis du melder dig ind i en a-kasse du skal kigge på prisen. Også med en lønsikring er der mange penge at spare.