3F

3F er en god fagforening specielt for ufaglærte

BLIV MEDLEM AF 3F HER!

3f er Danmarks største a-kasse målt på antallet af medlemmer. Hele 350.000 medlemmer har denne a-kasse. omkring 60 % af disse medlemmer er mænd og 40 % er kvinder.

3f er ikke vores test billigste, deres a-kasse kontingent koster 470,- om måneden. Tilgengæld ligger a-kassen helt i top når det kommer til medlemstilfredshed.

3f henvender sig primært til det folk i arbejderklassen og a-kassen har rigtig stor ekspertise med ufaglærte specialarbejdere. En rigtig god a-kasse for håndværkere og andre i arbejdssegmentet. De er kendt for at skaffe deres medlemmer mere i lønposen.

3f har testens største medlemstilfredshed med hele 92 % glade medlemmer. Denne høje medlemstilfredshed kan forklares med at langt de fleste af deres medlemmer er arbejdssegmentet og at a-kassen netop gør ekstra meget for denne målgruppe.

Et rigtig godt valg til dig der er i arbejdermålgruppen, der er flere eksempler på at 3f har skaffet deres ufaglærte medlemmer mere i lønningsposen. 3f er et rigtig godt valg hvis du gerne vil sikres med en stærk fagforening! Både deres a-kasse og fagforening er desværre også lidt dyere end deres konkurrenter.

God a-kasse der udover at levere dagpenge til tiden også får dens medlemmer tilbage i arbejde!