Akademikernes a-kasse

Største a-kasse for akademikere

Akademikernes a-kasse er med sine ca. 85.000 medlemmer den største a-kasse for akademiker og har en medlemstilfredshed på 77 %. A-kassen samarbejder med 19 faglige organisationer og Akademikernes Centralorganisation hvor de i samarbejde sørger for at deres medlemmer får mest ud af deres tid som arbejdsløse i form af kurser og beskæftigelse mv. Denne a-kasse står som alle andre a-kasser for at udbetale dens medlemmer dagpenge mv. hvis de står uden arbejde. Men denne a-kasse bestræber sig på at give deres medlemmer en specialiseret rådgivning og en høj service, så de kan komme tilbage på arbejde markedet. Akademikernes a-kasse er en af de billigste for akademikere og det er muligt at blive medlem som både lønmodtager og selvstændig.

Som studerende tilbyder Akademikernes a-kasse et gratis medlemskab så du kan få dagpenge fra dag 1 når du er nyuddannet. Ved at du melder dig ind som studerende vil du også få tildelt en personlig job agent som vil hjælpe og guide dig igennem din job søgen. Ligeledes har denne a-kasse deres egen job base ”Cand.match” hvor du kan finde job opslag som passer til dine kvalifikationer.

Ved et medlemskab hos Akademikernes a-kasse får du også tilbudt en lønsikring hos TopDanmark som kan supplere din dagpenge op til 32.000 kr.

Et medlemskab hos Akademikernes a-kasse koster 406 kr. om måneden. Hvilket er en rigtig god pris for en a-kasse der kan tilbyde noget ekstra til folk med en høj uddannelse.

Læs mere om AAK her!