Byggefagenes a-kasse

A-kasse for folk i byggebranchen

BFA – byggefagenes arbejdsløshedsforsikring

SE LISTE OVER BILLIGE A-KASSER HER!

Denne a-kasse er for dig der arbejder indenfor byggefagene. Denne a-kasse er en sammenlægning af Rørarbejdernes a-kasse, malerfagets og Maritim A-kasse som har eksisteret siden 2008. Den daglige kontakt til a-kassen sker hos en af deres 21 lokale afdelinger og kredse fordelt over landet. Du finder afdelinger i følgende byer: Skagen, Frederikshavn, Aalborg, Viborg, Herning, Århus, Vejle, Kolding, Aabenraa, Odense, Næstved, Roskilde, København og Rønne. Denne a-kasse tilbyder hjælp til arbejdsløse med udbetaling af dagpenge, feriedagpenge, efterløn og orlovsydelse mv. Hvis du ikke er sikker på hvordan tingene kommer til at forløbe sig hvis du bliver arbejdsløs, så er a-kassen til for at hjælpe dig.

Denne a-kasse er til for at sikre deres medlemmer økonomisk sikkerhed og det er muligt at blive medlem lige meget om du er selvstændig eller lønmodtager.

BFA har i dag cirka 18.000 medlemmer og tilbyder en landsdækkende service. A-kassen har en medlemstilfredshed på 75 % hvilket er rigtig flot og helt klart i den rigtige ende. Ligeledes kan du ved at være medlem af BFA benytte dig af deres online service der sparer dig for en masse papir arbejde og din tid.

Med BFA a-kasse får du en a-kasse der er fag specialiseret (rør og blik, maler og fisker) og kan hjælpe dig på bedste vis. Du kan blive medlem af BF a-kasse for 436 kr. om måneden.