CA a-kasse

CA a-kasse – Mange tilbud til deres medlemmer

BLIV MEDLEM AF CA HER!

CA a-kasse er både for selvstændige og for lønmodtagere

CA a-kasse er ikke den billigste a-kasse i testen, men denne a-kasse tilbyder udover arbejdsløshedsforsikringen også en masse kursustilbud. A-kassen koster 451 kr. (ca. 288 kr. efter skat). Denne a-kasse ligger altså i den billige kategori, uden at være testens billigste a-kasse.

CA a-kasse har en rigtig flot medlemstilfredshed, hele 77% er tilfredse med a-kassen. CA score højest i hele testen på muligheden for at kontakte a-kassen via telefon. Her slipper man altså for lange telefonkøer, så hvis du er typen der godt kan lide personlig kontakt kan CA a-kasse godt anbefales.

Med et a-kasse kontingent på kr. 451 om måneden er CA ikke den billigste a-kasse i testen, men bestemt heller ikke den dyreste. Hvis man benytter sig af alle de tilbud, a-kassen har at tilbyde, er CA a-kassen til gengæld den a-kasse, hvor man får mest for pengene. Ca a-kasse tilbyder udover en a-kasse, også professionel advokathjælp for 50 kr. om måneden. Advokathjælp hos CA kan være et rigtig godt alternetiv til en a-kasse og en god billig løsning til dig der udelukkende er i en fagforening for at få den juridiske trykhed.

Hvis du vil meldes ind i en fagforening, så kan du finde de Billigste fagforeninger her!

BLIV MEDLEM AF CA HER!