DS a-kasse

DSA a-kasse er for dig der har en sundhedsfaglig professionsuddannelse og som arbejder som ergoterapeuter, jordemor, radiograf, sygeplejerske, fysioterapeuter mv. A-kassen har eksisteret siden 1980 men har rødder helt tilbage fra 1942. A-kassen har i dag 79.000 medlemmer og har en medlemstilfredshed på 69 %. Denne a-kasse er en af de billigste der findes i Danmark, men den tilbyder også en specialiseret hjælp til dig der arbejder indenfor et af fagene, som du ikke kan få andet sted.

SE BILLIGE A-KASSER HER!

Hos DSA kan du ikke kun forsikre dig økonomisk i tilfælde af arbejdsløshed, men du kan også få hjælp til at finde nyt arbejde, karrierevejledning, jobformidling og socialvejledning. Men denne a-kasse kan også tilbyde sine medlemmer en intern jobsøgningsmaskine hvor du finde jobs indenfor sundhedsområdet, hvornår det passer dig.

A-kassen ligger stor vægt på både at hjælp lønmodtager som arbejdsgivere, og arbejder derfor hårdt på at finde de rette partnere til begge parter. Du kan både som lønmodtagere, selvstændig og nyuddannet blive medlem af DS A-kasse.

Du kan blive medlem af DSA for 364 kr. om måneden, men du har også mulighed for at tegne en lønforsikring gennem DSA og Bauta Forsikring A/S med op til 20.000 kr. om måneden.