Frie Funktionærer

MELD DIG IND I FRIE FUNKTIONÆRER HER!

Danmarks Billigste tværfaglige a-kasse

Hos Frie Funktionærer betaler du kun DKK 444,- om måneden, men da kontingentet er skattefrit, ender prisen faktisk på kun lidt over DKK 284,- om måneden. Det gør Frie Funktionærer til markedets billigste tværfaglige a-kasse.

Frie Funktionærer er en god og billig a-kasse

At en a-kasse er billig, er ikke det samme som at den er dårlig eller at serviceniveauet er i bund. Det er Frie Funktionærer et glimrende eksempel på. Arbejdsdirektoratet har undersøgt alle landets a-kasser, og her viser det sig, at Frie Funktionærer ligger i toppen af testen på trods af den lave månedlige pris – det kan altså sagtens lade sig gøre at lave en a-kasse, der både er billig og hvor servicen er i top.

Bliv medlem i dag

Hos Frie Funktionærer kan du blive medlem, hvis du er lønmodtager. Klik her og bliv medlem af Frie Funktionærer, så kommer du direkte til deres indmeldingsside.

Her skal du taste din oplysninger ind, og hvis du er medlem af en anden a-kasse,så sørger Frie Funktionærer for, at du bliver meldt ud af den. Med andre ord klarer de det, der ofte er grunden til, at mange vælger ikke at skifte a-kasse. Mange mennesker bryder sig ikke om at skulle ringe til deres a-kasse og fortælle, at de ikke længere ønsker at være medlem. Det slipper du for hos Frie Funktionærer.

MELD DIG IND I FRIE FUNKTIONÆRER HER!