HK

HK a-kasse er Danmarks ældste a-kasse og åbnede dørene op i 1897 med deres første afdeling i København. Over 100 år efter er HK stadig en stor og velbenyttet a-kasse i det danske samfund. HK har i dag 251.029 medlemmer og deres a-kasse har  en medlemstilfredshed på 64 %.

HK har siden starten være meget politik engageret og har støtte Socialdemokraterne gennem mange år. Denne støtte er dog tilsidesat og idag støtter HK ikke et bedstem parti, men arbejder stadig hårdt med det politiske arbejde for at deres medlemmer får de bedste vilkår.

A-kasse er også en a-kasse for selvstændige, men primært er hk indenfor erhvervene Privat, Handel, Stat og Kommunal mv. Som medlem af HK hjælper de dig med at forblive attraktiv på arbejdsmarkedet ved at tilbyde dig kurser og efteruddannelser indenfor dine fagområder eller nye områder.

Som medlem af HK a-kasse er du sikret økonomisk hvis du en dag står uden arbejde, men du har også mulighed for at tegne en lønsikring hos Alka igennem HK som kan give dig op til 21.000 kr. om måneden. Som medlem af HK får du også en masse ekstra med for dine penge. Som HK medlem kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen og her kan du få op til 9 % rabat i over 4000 butikker i Danmark. Denne rabat ordning gælder lige fra dagligvarer, telefonregning, benzin, bilkøb mv. Du kan blive medlem af HK a-kasse for 417 kr. om måneden og hvis du også ønsker at have din fagforening hos HK kan du blive medlem af denne for 368 kr.

En billig og god alternetiv til HK er Frie Funktionærer. Denne a-kasse er Danmarks billigste og samtidigt har den en højere medlemstilfredshed. Læs mere om frie funktionærer her!