Lærernes a-kasse

A-kasse for alle undervisere

Lærernes a-kasse er en sammenslutning af DFL – Danmarks Lærerforening, FSL – Frie Skolers læreforening og Uddannelsesforbundet (DTL, LVA, LVU og DPL). Lærernes a-kasse har eksisteret siden 1985 og har i dag ca. 77.000 medlemmer. Lærernes a-kasse er en statsanerkendt a-kasse og fungere under offentligt opsyn. Lærernes a-kasse ligger stod vægt i at hjælpe deres medlemmer hvis de står uden arbejde og vejleder dem i deres følgende søgen på arbejde. Hvis du er arbejdsløs er der også flere fordele du har mulighed for at udnytte og forbedre din stilling, og ligeledes er det Lærernes a-kasse der udbetaler dagpenge til dig – lige meget om du har et arbejde eller er arbejdsløs.

Du har mulighed for at blive medlem af Lærernes a-kasse hvis du er nyuddannet eller er i arbejde. A-kassen er fag specialiseret og kan derfor give dig den præcise hjælp du har brug for i din hverdag. Hvis du skal søge arbejde har du også mulighed for at få vejledning af a-kassen til dit CV og dine ansøgninger.

Udover at Lærernes a-kasse udbetaler dagpenge hvis du er arbejdsløs, står de også for at udbetale feriedagpenge og efterløn mv. Lærernes a-kasse er blandt de billigste a-kasser i Danmark men du er stadig sikret en god vejledning og service. Dette ses også ved at a-kassen er blevet kåret som den mest effektive a-kasse i Arbejdsdirektoratet årlige sammenligning.

Et medlemskab hos Lærernes a-kasse koster 386 kr. om måneden og 825 kr. om måneden hvis du ønsker et medlemskab med efterlønsbidrag.

SE BILLIGE TVÆRFAGLIGE A-KASSER