Ledernes Fagforening

MELD DIG IND I LEDERNES A-KASSE HER!

Billig a-kasse fra ledernes fagforening

Ledernes fagforening har en a-kasse for dig der arbejder som leder og ønsker at få en hurtig og professionelle hjælp hvis du en dag får brug for det. Lederne tilbyde rådgivning hvis du skal forhandle kontrakt, er blevet afskediget, har brug for lederuddannelse og sørger for at du er økonomisk sikret hvis du en dag bliver arbejdsløs.

Lederne har 19 afdelinger fordelt over hele landet som arrangere debat- og netværksaftener, virksomhedsbesøg mv. Lederne har i dag ca. 92.000 medlemmer og en medlemstilfredshed på 73 %.Som medlem af Lederne har du også mulighed for at sparre med andre ledere, videreuddannelse som leder igennem kurser. Som medlem får du også visse goder med i købet. Udover rådgivning, kurser, efteruddannelse mv. har du også mulighed for at tegne dine forsikringer igennem Lederne og herved sparer 30 % på alle dine forsikringer.

Et medlemskab hos Ledernes a-kasse koster 400 kr. om måneden og gennem Lederne har du mulighed for at tegne en lønforsikring på op til 34.307 kr. igennem AmTrust International Underwriters Ltd. Ligeledes er det også muligt at blive medlem af Ledernes fagforening som koster 172,33 kr. om måneden. Hvis du ønsker at have både a-kasse og fagforening hos Lederne tilbyder de en samlet pris på 478,33 kr. om måneden.

MELD DIG IND I LEDERNES A-KASSE HER!