Magistrenes Arbejdsløshedskasse

BLIV MEDLEM AF MA A-KASSE

Denne a-kasse har eksisteret siden 1974 og er specialiseret indenfor fagene IT, kommunikation, naturvidenskab, sundhed, samfundsvidenskab, pædagogik, psykologi og humaniora. MA a-kasse har i dag godt 52.000 medlemmer og er en tværfaglig a-kasse der ikke blot er en hjælp for dig økonomisk hvis du bliver arbejdsløs, men også arbejder stærkt på at få dig i arbejde igen og endda prøver at åbne dine øjne for nye arbejdsområder.

Men ved at være medlem af denne a-kasse får du også andre goder end blot økonomisk sikkerhed og juridisk hjælp. MA a-kasse tilbyder også flere forskellige kurser og temadag mv. der skal hjælpe dig i din søgen på nyt job. Men denne a-kasse har også sørget for at deres medlemmer indbyrdes kan give gode råd og vejledning til at hjælpe hinanden online, i deres søgen på nyt job. Dette er med til at MA a-kasses medlemstilfredshed er på 70 % da de ønsker at deres medlemmer får den nøjagtige hjælp til at de kan komme videre. Denne a-kasse ligger stor vægt på at du kan få den hjælp du har brug for hvornår det skal være og det er derfor muligt at finde mange af deres informationer på deres hjemmeside eller du kan ringe til dem og de vil vejlede dig.

Magistrenes Arbejdsløshedskasse kan du blive medlem af for 438 kr. om måneden. Hvis du ønsker at blive medlem med efterlønsbidrag vil det koste dig 877 kr. om måneden. Ligeledes vil du kunne tegne en lønforsikring gennem MA hos TopDanmark som vil kunne sikre dig flere penge i tilfælde af arbejdsløshed.

BLIV MEDLEM AF MA A-KASSE