Metal a-kasse

Metal a-kasse er en del af fagforeningen Dansk Metal og har derfor kendskab til dit arbejdsområde indenfor teknik, elektronik, mekanik eller informationsteknologi. Metal a-kasse har i dag 90.650 medlemmer og en medlemstilfredshed på 72 %. Dette kommer af at de er fag specialiseret og ved derfor hvilken hjælpe du skal have hvis du står uden arbejde en dag. A-kassen arbejder også tæt sammen med fagforeningen Dansk Metal, så du kan få den bedste rådgivning.

Metal a-kasse sikre deres medlemmer en økonomisk sikkerhed hvis de står uden arbejde og ligeledes udbetaler de efterløn og sørger for at deres medlemmer bliver efteruddannet hvis de ikke har mulighed for at finde arbejde med deres baggrund. Metal a-kasse ligger meget af deres service i at hjælpe deres medlemmer til at finde arbejde hurtigst muligt igen.

Som en ekstra service for studerende tilbyder denne a-kasse også at du kan blive medlem helt gratis, hvis du melder dig ind imens du studere. Herved er du sikret dagpenge fra dag 1 af efter du er nyuddannet. Derudover finder du forskellige fordele ved ar være medlem af denne a-kasse, så som rabat på bøger, kurser, forsikringer og ferier mv.

Denne a-kasse kan du bliver medlem af for 439,50 kr. om måneden og du kan både blive medlem som lønmodtager og som selvstændig.

BLIV MEDLEM