Min a-kasse

BLIV MEDLEM AF MIN A-KASSE   

Min a-kasse – Højeste Medlemstilfredhed 6 år i træk

Min A-kasse er en a-kasse, som har specialiseret sig i at give en god individuel service til alle lønmodtagere til en meget lav pris. Dette må man sige at de klare rigtig godt. Min A-kasse er faktisk Den billigste a-kasse i testen og ifølge arbejdsdirektoratet også den bedste.

Min a-kasse er med sine ca. 32.000 medlemmer en af Danmarks mindre a-kasser. Dette betyder dog ikke at de halser efter de større a-kasser, nej tværtimod. Hos Min a-kasse får man en af Danmarks absolut bedste a-kasser. Min a-kasse er 3 gange i træk blevet kåret til bedste a-kasse i Arbejdsdirektoratets benchmark. Arbejdsdirektoratet laver kun undersøgelsen hvert andet år – så det er i 2005, 2007 og 2009 at de har vundet. Denne flotte pris for a-kassen blandt andet for deres cv og jobformidlingssamtale, samt deres gode service når det kommer til telefonisk kontakt. Er du til høj sevice til gode priser, så kan det godt betale sig at melde sig ind hos Min A-kasse.

Kontingentet for a-kassen er 445 kr. Om måneden. Når skatten er trukket fra bliver dette ca. 284 kr. Meget billigt for Danmarks bedste a-kasse.

Hos Min a-kasse behøver du ikke melde dig ind i en fagforening og kan derfor spare endnu flere penge.

BLIV MEDLEM AF MIN A-KASSE