Socialpædagogernes a-kasse

Hvis du arbejder indenfor et af områderne socialpædagog, medhjælper, leder, forstander eller familieplejer, har du mulighed for at blive medlem af Socialpædagogernes a-kasse. Denne a-kasse har specialiseret sig indenfor dit arbejdsområde og kan derfor give dig den bedst hjælp du kan få hvis du en dag for brug for det. Denne a-kasse har i dag godt 34.000 medlemmer og en medlemstilfredshed på 73 %. Socialpædagogernes forening tilbyder også en fagforening til dig der ønsker at få den bedst juridiske hjælp og som kan hjælpe dig hvis du får problemer med din arbejdsgiver.

Udover at Socialpædagogernes a-kasse tilbyder der økonomisk sikkerhed hvis du bliver arbejdsløs, hjælper denne a-kasse dig også med at finde nyt arbejde. Og i disse tider hvor dette kan være svært, hjælper a-kassen dig også i form af kurser og vejledning til hvordan du kan gøre dig ekstra interessant på arbejdsmarkedet. Socialpædagogernes a-kasse har også sørget for at deres medlemmer kan få gode rabatter fra for eksempel Folkeferie og Lærerstandens Brandforsikring mv. hvor der kan være mange penge at spare. Ligeledes har a-kassen også sørget for at deres medlemmer kan tegne en lønsikring hos Europæiske rejseforsikring og få op til 20.000 kr. udbetalt i tilfælde af arbejdsløshed.

Hvis du ønsker at blive medlem af Socialpædagogernes a-kasse kan dette ske for 405 kr. om måneden, og du kan få en samlet pris for både a-kasse og fagforening for 905 kr. om måneden.

BLIV MEDLEM