Leder du efter en Arbejdsløshedsforsikring?

For langt de fleste er det en rigtig god ide at have en arbejdsløshedsforsikring. Har du en Arbejdsløshedsforsikring og mister dit arbejde, så er du berettiget 16.293 kr. i dagpenge før skat om måneden. Den bedste og billigste arbejdsløshedsforsikring er en a-kasse. Grunden til at a-kassen er den billigste løsning er at det er staten der går ind og betaler det meste at dagpengesatsen. Selvom at den billigste forsikring er en a-kasse, så skal man stadig kigge sig for når man vælger sin a-kasse, der er nemlig stor forskel på prisen hos de forskellige a-kasser.

Find en billig arbejdsløshedsforsikring.

Til højre kan du se en oversigt over nogle af de billigste frie a-kasser i Danmark. Ens for alle disse arbejdsløshedsforsikringer er at, de er tværfaglige, det vil sige at alle kan melde sig ind. Hos andre a-kasser skal man være medlem af en speciel branche for at, blive medlem. Hvis du er nervøs for at de billige a-kasser ar dårlige, så behøver du faktisk heller ikke være det. Arbejdsdirektoratet laver hvert andet år en undersøgelse blandt alle landet a-kasser for at undersøge medlemstilfredsheden. Denne Undersøgelse viser altid at pris og kvalitet ikke hænger sammen, når det kommer til a-kasser. Faktisk har MIN a-kasse 3 år i stræk vundet denne test og STA er blandt landets aller billigste a-kasser. Også Frie Funktionærer score altid meget højt og en a-kasse hos Frie Funktionærer, er faktisk landets billigste tværfaglige. Du kan ude til højre se hvordan vi har vurderet de frie danske a-kasser. Vores vurdering er mest af alt lavet på pris, medlemstilfredshed og a-kassens evne til at udbetale dagpenge til tiden.

Du kan og sikre dig med en fagforening, det er bare vigtigt at du er klar over at dette ikke sikre dig økonomisk. Se en oversigt over hvilke fagforeninger der er i Danmark.