Som ny studerende på et helt nyt universitet med helt nye rammer kan det være lidt svært at komme ind på livet af de andre studerende. Det kan man dog gøre noget ved, hvis man sørger for at engagere sig i forskellige lege og forskellige arrangementer. Her vil dit studium og de rus-vejledere, som er tilknyttet helt sikkert hjælpe dig, men hvis du vil gøre endnu mere kan du overveje at arrangere en jagt, som handler om at man skal finde den bedste A-kasse for det pågældende studie.

Find den bedste A-kasse og få trofæ

Mange tror måske, at når man starter på studie så er man nødt til at følge de retningslinjer, som er udstedt af rus-vejlederne på studiet. I mange tilfælde vil det være sådan, at de i mange uger har gået rundt og planlagt studiestart. For de går meget op i at alle skal have det godt og de ønsker at give alle en god velkomst. Det er dog ikke sikkert, at de har arrangeret, at I skal ud og kigge på hvilken A-kasse, der er bedst for lige netop jer, og det er her, at du kan gå ind og tage stilling.

Der er nemlig ingen grund til, at det kun skal være de arrangementer, som i forvejen er skabt, at I skal foretage jer sammen. Der er naturligvis planlagt, at I skal ud og sejle i kajak, at I skal mødes med mange andre på en bar og at I skal lave nogle lege, hvor I kommer tættere på hinanden, dog ikke når det kommer til A-kasse. Og selvfølgelig så vil I også få noget pinligt at vide om de rus-vejledere, som hjælper jer og her kan der ofte komme nogle sjove historier frem, som I helt sikkert vil grine af i meget lang tid sammen, og måske endda også efter endt studietid.

Med en god A-kasse vinder man

Hvis disse vejledere bliver spurgt ind til hvilken A-kasse man bør vælge er der stor sandsynlighed for, at de bare vil se lidt forvirrede ud og ikke ane hvad de skal svare. Hvis det er tilfældet kan du være ret sikker på, at de ikke helt ved hvilken A-kasse, der ville være den bedste til jer. Og hvis det er tilfældet så er det på tide at tage sagen i egen hånd. For du kan blot række hånden i vejret og spørge om du må stå for et arrangement. Det kan så være, at de vil undre sig lidt over, at der allerede er en, som vil arrangere noget, da der ikke engang er gået 10 minutter af fælles introduktionen, men de vil nok give dig lov når først du siger til dem, at det du har tænkt dig at arrangere vil gøre sådan, at de faktisk slet ikke behøver at tage stilling til alt dette med A-kasse.

Du vil måske arrangere, at I alle sammen næste dag skal deltage i den messe, som vil finde sted, hvor hver en A-kasse, som du kan forestille dig vil komme og så kan du ellers bare vælge og vrage. Og her gælder det så om at få god information og videreformidle det til resten af klassen, som forhåbentligt bliver klogere og så vil vide mere om hvilken A-kasse der vil være bedst til lige præcis dem.