Gå til Billig a-kasse

 

Når du vælger Fagforening så husk!

- Det er frit for alle selv at vælge deres egen fagforening.

- Det er a-kassen der sikre dig dagpenge ved arbejdsløshed.

- En fagforening alene sikre dig ikke dagpenge ved arbejdsløshed!

- Dagpengesatsen er den samme, om du vælger en dyr eller billig a-kasse.

- Det Faglige Hus er Danmarks klart billigste fagforening.

Anmeldelse af A-kasse

A-kasse pris

Fagforening

Medlemstilfredshed

Vores vurdering*

Mere info

Meld dig ind

443,-

-

79 %

Billigste a-kasse

Bliv medlem

444,-

165,-

72 %

5 rating        

Bliv medlem

451,-

-

78 %

4 rating

Bliv medlem

460,-

89,-

76 %

4 rating

Bliv medlem af krifa

451,-

69,-

67%

4 rating

Bliv medlem

452,-

56 %

4 ratingTop rating

Se hvorfor man skal vælge en a-kasse og fagforening

Fagforening eller a-kasse? Det er et valg du skal stille dig selv. Hvad er det egentligt du er på udkig efter, skal du bruge økonomisk hjælp?

Billig fagforening og a-kasser

Vi hos billig-akasse.dk mener at, du som minimum skal vælge at melde dig ind i en a-kasse. Uden at være medlem af en a-kasse kan du ikke modtage dagpenge ved ledighed. Fagforeninger hjælper dig ikke økonomisk ved ledighed, det er ikke deres formål...

Fagforening til alle?

Hvorfor skal man så vælge en billig fagforening? Det skal du hvis du føler at, du godt kan bruge hjælp til ting som at, skrive en god ansøgning, hjælp til det juridiske på arbejdspladsen, samt andre service. De forskellige fagforeninger yder også forskellige service, så sæt dig ind i det inden du melder dig ind.

Husk at du IKKE behøver at være medlem af en Fagforening for at, modtage dagpenge. Det er
udelukkende a-kassen det står for udbetaling din dagpengesats. Hvis du kun vil sikre dig, så du får dagpenge
ved arbejdsløshed, så skal du kun vælge en a-kasse. Testens billigste a-kasse er Frie Funktionærer.

Som udgangspunkt yder alle a-kasser samme service, nemlig dagpenge ved ledighed. Den dagpengesats du kan modtage er tilmed præcis den samme, den er fastsat af staten. Derfor kan det godt betale sig at finde en billig a-kasse. Danmarks billigste tværfaglige a-kasse er Frie Funktionærer. nedenfor kan du se en sammenligning af nogle rigtig gode og billige tværfaglige a-kasser og fagforeninger.

Pris og kvalitet på fagforeninger og a-kasser.

Rigtig mange tror at man skal være medlem at er fagforening for at modtage dagpenge 2011 dette er ikke tilfældet. Fagforeninger står ikke for udbetaling af dagpenge, det er udelukkende a-kasserne der gør det. Du skal altså stille dig selv det spørgsmål "hvad er mit behov"?

De danske fagforeninger i Danmark har til formål at beskytte de danske lønmodtagere og sørge for at de har de bedst mulige arbejdsforhold, men står du en dag uden arbejde er det som sagt ikke dem der udbetaler dine dagpenge. Disse får du KUN hvis du er medlem af en a-kasse. Langt de fleste der i dag melder sig ind i fagforeninger og a-kasser vælger kun at melde sig ind i a-kassen. Dette gør de fordi de kun mener de har behov for at modtage dagpenge ved en evt. arbejdsløshed og ikke hjælp til at finde et nyt job.

De fordele der er ved at være medlem af en af de danske Fagforeninger er blandt andet: 1. Fagforeninger hjælper dig med at skrive et godt cv og en god ansøgning hvis du står uden job. 2. Fagforeninger tager kampen op med de store hvis du er blevet uretfærdigt behandlet

Hvis du gerne vil læse lidt mere om hvorfor det kunne være rigtig smart at vælge også at melde sig ind i en a-kasse og ikke kun en af de danske fagforeninger så kan du læse mere her. Klik her... Vi håber du har fundet en af de fagforeninger der passer lige til dit behov.

* www.billig-akasse.dk vurdering skal ses som vores personlige holdning og ikke som et generelt kvalitetsstempel. Vi har udelukkende lavet vores vurdering ud fra pris og medlemstilfredshed, men for nogle kan andre faktorer også spille ind.

Fagforening behøver ikke være en dyr løsning!