Fagforeninger i Danmark

Oversigt over fagforeninger i Danmark

Vælg din fagforening i DK.

Der er rigtig mange fagforeninger i Danmark, og det kan være en god ide lige at sundere markedet før man vælge den første og bedste fagforening. Der kan både være penge at spare ved at kigge sig for, men endnu vigtigere kan du vælge en fagforening der intet ved om dit fagområde. Nedenfor kan du se en oversigt over fagforeningerne i Danmark. Se vores oversigt over de billigste fagforeninger her!

Du skal også gøre dig klart om det er en fagforening du skal melde dig ind i, eller om det i virkeligheden er en a-kasse. Det er nemlig ikke fagforeninger i Danmark der udbetaler dagpenge, det er a-kasserne. Det vil sige at er du medlem af en fagforening uden også at være medlem af en a-kasse, så er du altså ikke berettiget dagpenge ved ledighed. du er altså ikke forsikret økonomisk med en fagforening, det er du kun med en a-kasse eller lønsikring

Hvis du udelukkende vil have en billig fagforening der kan yde juridiskrådgivning hvis du bliver uretmæssigt fyret, eller ikke behandlet ordenligt, så kan du melde dig ind i landets billigste fagforening hos Det Faglige Hus.

Af alle fagforeninger i Danmark er det faglige hus altså billigst, men andre faktorer kan også spille ind.