Flex Lønsikring – Vores bud på Danmarks billigste lønsikring

BLIV MEDLEM AF FLEX LØNSIKRING(FRIE FUNKTIONÆRER)

Har du overvejet at få en Lønsikring?

Hvis ja, har du så overvejet hvad den skal koste? der er rigtig stor forskel på hvad de forskellige lønsikringer tager for deres forsikring. Det er ikke unormalt at den samme forsikring koster næsten dobbelt så meget!

Betaler du for meget for din lønsikring?

Der er stor forskel på prisen for lønsikringer og hvis ikke man kigger sig for kan man hurtigt komme til at betale for meget! Med en lønsikring fra Flex Lønsikring får du en rigtig god lønsikring til en meget lav pris.

Billig og god?

Flex Lønsikring er ejet af FF forsikring, som også står bag Danmarks billigste a-kasse Frie Funktionærer. Frie Funktionærer har gentagne gange bevist at man godt kan være billig og samtidigt have en god a-kasse. Faktisk ligger Frie Funktionærer altid i top når Arbejdsdirektoratet laver deres medlemstilfredshedsundersøgelse.

Husk også a-kassen!

Husk at man også skal være medlem af en a-kasse for at kunne tegne en lønsikring. Igen kan du spare mange penge ved ar vælge Flex Lønsikring. Deres samarbejde med Frie Funktionærer Danmarks billigste a-kasse, gør at deres samlede pakke med båade a-kasse og lønsikring bliver langt billigere end konkurrenterne!

BLIV MEDLEM AF FLEX LØNSIKRING(FRIE FUNKTIONÆRER)